dimecres, 19 de juny del 2019


La setmana de la Natura ha estat farcida d'activitats ben diferents realitzades per tots els nivells de l'escola.

Fem-ne un repàs i comencem pels més petits. Les xiquetes i xiquets de parvulari han estat molt agosarats i s'han convertit en uns autèntics exploradors de la natura per la Via Verda. Mentre han passejat per aquest magnífic entorn natural, han pogut trobar tot tipus de flors, plantes, arbres i animalets. S'han mostrat molt interessats i emocionats per tot allò que anaven descobrint. Ara ho podreu veure.


Els alumnes de CI per prendre consciència de la importància de cuidar el nostre planeta i el seu patrimoni natural, han preparat una exposició amb elements quotidians provinents de la natura. 










Per complementar-ho han elaborat un mural amb tot un seguit de fotos aportades per l'alumnat fetes en diferents indrets relacionats amb paratges naturals.





Els alumnes de 3r A han volgut celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient preparant un cartell per recordar que cal cuidar-lo i valorar la gran diversitat d'éssers vius que ens ofereix.





Els alumnes de 3r B han fet una exposició amb animals invertebrats de plastilina.









Els alumnes de 3r C han fet un dibuix sobre el Dia Mundial del Medi Ambient.





Els xiquets i xiquetes de 4t han sortit al pati per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient realitzant obres artístiques de Land Art amb materials naturals.
S'hi han esforçat molt i han fet servir la seva imaginació, creativitat i enginy. Vegeu-ne els resultats.



També han participat en el Concurs de Dibuix "CUIDEM L'EBRE" amb la temàtica "Les espècies invasores de l'Ebre" organitzat pel Consorci per el Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià i adreçat a les escoles.




Per tal de sumar-se a les activitats de la Setmana de la Natura i aprofitant que vivim en un territori privilegiat, l'alumnat i mestres de CS han fet 2 sortides al nostre entorn natural.

L'alumnat i mestres de 5è han passat un dia a l'Ampolla, on han aprofitat per observar la fauna i el paisatge i han anat a la platja.










Els de 6è, han fet una baixada en piragua pel nostre riu Ebre, des de Rasquera fins a Benifallet. 








Tots han gaudit molt d'aquestes activitats i així han conegut una mica més tota la natura que ens envolta. 


Ja ho veieu, una Setmana de la Natura ben variada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada