dissabte, 25 de març del 2017

AGENTS RURALS

El dimecres i dijous 15 i 16 de Març, van venir a l'escola uns agents rurals que ens van fer una gimcana de jocs pel pati del CI als xiquets de 3r i 4t respectivament.












Una de les activitats consistia en observar moixons amb prismàtics. Hi havia una sèrie d'imatges de moixons repartits per alguns dels arbres del pati. En trobar-los els havíem d'identificar amb una guia que ens havien deixat. Quins prismàtics més bons que ens van portar!



En una altra activitat havíem de mesurar els arbres amb una forcípula per saber-ne el diàmetre. Segons la mida es pot saber la fusta que es pot arribar a treure. Us assegurem que no va quedar cap arbre sense mesurar!


Un altre joc consistia en formar parelles d'animals. Calia relacionar unes cartes amb altres buscant algun tret en comú: mascles amb femelles, o adults en les seves cries.  Sabeu que els mascles tenen uns colors més vius que les femelles?


En la següent activitat vam poder comptar els anells de diferents trossos de troncs d'arbres. Així podem saber-ne la seva edat. Comptem: un, dos, tres...



La darrera activitat consistia en identificar animals de les nostres terres reconeixent les seves petjades o els seus excrements. Ens van donar unes cartes amb petjades i excrements i una guia on podíem buscar-les. Quan ja ho sabíem, classificàvem les cartes a les caixes respectives. 


Va ser un matí molt divertit i ens ho vam passar molt bé amb tots aquests jocs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada